MOHOSZ

Tohosz

vízállás jelentés

Felhőkép

Tisztelt Horgásztársak!

Tájékoztatásul megküldöm a következő, meghirdetett horgászvizsga időpontokat:

Jelenlegi helyzetre való tekintettel a horgászvizsgák is sajnos szünetelnek!

Amint több információval rendelkezünk, igyekszünk mihamarabb megosztani önökkel.

 Tájékoztató az állami horgászjegyek forgalmazásához:
Hasonlóan az eddigi gyakorlatunkhoz, 2021. február 1. napján megkezdjük az állami horgászjegyek és a kapcsolódó okmányok forgalmazását. A mai napig rendelkezésre álló információk alapján az alábbiakról tájékoztatjuk tagjainkat:

Nem változtak a HORINFO rendszerben a horgászvizsga elfogadásának feltételeit, azokat  az alábbiak szerint határozza meg (elsősorban és zömében a hosszú kihagyás után újra horgászni szándékozó horgászok esetében):

A fogási naplók leadásának feltételei változatlanok, azokat összesítve a váltás helyszínén 2021. február 28-ig  kell leadni. E határidő elmulasztását az állami okmányok kiváltása során a HORINFO rendszer szankcionálja!
Az ügyintézés folyamatát a horgászkártya bemutatása jelentősen megkönnyíti, így azt, vagy annak hatjegyű regisztrációs számát hozzák magukkal!
Minden, az EÁH kiváltásához szükséges művelet egyesületi tagsághoz kötött. Az egyesületi tagdíj jogfolytonosság esetén 2000.- Ft. Gyermek horgászoknak tagdíjfizetési kötelezettsége nincs. Mindazok, akik 2020-ban nem voltak egyesületünk tagjai, belépő tagdíjat kell fizetniük, melynek mértéke a közgyűlés határozatának értelmében 4000.- Ft. Ezen új belépőknek tagfelvételi kérelmet is ki kell állítaniuk.
A GDPR szabályozással összefüggésben mindazoknak, akik a 2020-ben nem voltak egyesületünk tagjai, a tagsági jogviszony előfeltételeként írásbeli hozzájárulást kell adniuk adataiknak a GDPR szerinti kezelhetőségéhez. Ennek hiányában egyesületi tagsági jogviszony nem létesíthető.
Lehetőség szerint kérjük honlapunk és Facebook oldalunk figyelemmel kísérését, előfordulhat, hogy újabb, lényeges információkat tudunk megosztani.
Gász László elnök

 

Letölthető dokumentumok

 

PDF formátumban innen letölthető HORGÁSZVIZSGÁRA
VALÓ FELKÉSZÜLÉST SEGÍTŐ TANKÖNYV.

 

 

 

 

 

Kérjük adója 1%-val támogassa egyesületünket

Adószámunk:

19953669-1-17